Park Project II

Kulinarna przestrzeń w wieżowcu

W trzeciej strefie restauracji The Place można odpocząć przy szumie wody z fontann na placu Europejskim.
W biurowcu Warsaw Spire została otwarta nowoczesna przestrzeń kulinarna.
Na czwartym piętrze biurowca Warsaw Spire została otwarta nowoczesna przestrzeń kulinarna. Pracownikom i gościom wieżowca pyszną kuchnię zaoferuje restauracja The Place.

The Place składa się z trzech wyszukanych smakowo stref. W pierwszej klienci znajdą śniadania w stylu francuskim, angielskim lub wege. Z kolei po południu oferuje ona kuchnię włoską, hiszpańską i tajską. Dania dostępne są bezpośrednio w bufecie, a także przygotowywane są na żywo przez kucharzy. Druga strefa to wydzielona sala VIP mogąca pomieścić do 50 osób. Można w niej zamawiać dania a la carte przygotowane pod okiem doświadczonego i wielokrotnie nagradzanego prestiżowymi nagrodami szefa kuchni. Trzecią strefę stanowi częściowo zadaszony taras ze stolikami i kanapami. Jest to miejsce, w którym można odpocząć i porozmawiać przy szumie wody z fontann na placu Europejskim. 

Oprócz restauracji The Place w Warsaw Spire, na placu Europejskim działa już Stixx Bar&Grill oferujący kuchnię z całego świata oraz kawiarnia Daft Cafe. Kolejni najemcy urządzają już swoje powierzchnie. Do różnorodnej oferty kulinarnej dołączy wkrótce sushi, które zlokalizowane będzie na parterze budynku C, a także restauracja, której właściciele zostali nagrodzeni drugą w Polsce gwiazdką Michelin.

Kompleks Warsaw Spire składa się z trzech budynków: 220-metrowej wieży oraz dwóch 55-metrowych budynków. Cała inwestycja to łącznie 109 000 mkw. nowoczesnej powierzchni. Za komercjalizację obiektu odpowiada Ghelamco Poland

 


0.0
Napisz pierwszy komentarz
Park Project II
mantra