FYI Commercial Consulting logoArchicom logoBałtyckie Centrum Biznesu Sp. z o.o. logoCity Space logoINTER-MAR Stanisław Marzec logoForbo Flooring Systems Polska logoPodium Investment logoAgrobex Sp. z o.o. logoWEKTRA HOLDING Sp. z o.o. logoDEVCO Sp. z.o.o. logoKontor logoHAVRE Sp. z o.o. logoOlivia Business Centre logoUNIMOR Development S.A. logoPrzedsiębiorstwo Budowlane START logoARTSERVIS sp. z o.o. logoTorus logoTétris Poland logoVastint Poland Sp. z o.o. logoVantage Development S.A. logoArt-Deweloper Sp. z o.o. logoAluprof S.A. logoPorto Office A Sp. z o.o. logoSpectra Development logoDom-Bud M. Szaflarski Spółka Jawna logoMIX Biura Sp. z o.o. sp.k. logoCOTEX Office Centre logoFabryka Mebli Biurowych MDD logoNowy Styl Group logoFlowcrete Polska Sp. z o.o. logoINTER-BUD logoGdańska Fundacja Przedsiębiorczości logoBusiness House logoKinnarps Polska Sp. z o.o. logoINTERBIURO logo
Kuczek-Maruta Kancelaria Radców Prawnych logo

Emil Domeracki awansował na stanowisko dyrektorskie w Colliers International

Emil Domeracki
Emil Domeracki awansował na stanowisko Associate Director w Dziale Doradztwa Inwestycyjnego/Działki Colliers International.

Do Colliers International Emil Domeracki dołączył  w 2008 r. Specjalizuje się on w transakcjach kupna/sprzedaży gruntów inwestycyjnych, a także współpracuje z właścicielami gruntów, inwestorami oraz deweloperami poszukującymi działek pod projekty komercyjne i mieszkaniowe. Do obowiązków Emila Domerackiego należy także poszukiwanie gruntów, wsparcie inwestorów w negocjacjach zakupowych, koordynację analizy due diligence, przygotowanie analizy rynku, analizy finansowej oraz analizy wykonalności.

Emil Domeracki w zeszłym roku uczestniczył w transakcjach sprzedaży gruntów o łącznej powierzchni przekraczającej 700 000 mkw., pozwalającej na wybudowanie ponad 1,5 mln mkw. nowoczesnej powierzchni mieszkaniowej, biurowo – handlowej, magazynowej i hotelowej.

Przed dołączeniem do Colliers International Emil Domeracki pracował dla: emFinanse Sp.z o.o. (część Grupy BRE Bank), Raiffeisen Bank Polska S.A., Bank BPH Hipoteczny, HypoVereinsbank oraz Bank Hipoteczny S.A. Jest on absolwentem Wyższej Szkoły Zarządzania na kierunku Zarządzanie, ze szczególnym uwzględnieniem umiejętności negocjacyjnych oraz budowania relacji z klientami.

0.0
Napisz pierwszy komentarz