Podium Investment logoAgrobex Sp. z o.o. logoFYI Commercial Consulting logoCity Space logoKontor logoPrzedsiębiorstwo Budowlane START logoUNIMOR Development S.A. logoCOTEX Office Centre logoSpectra Development logoARTSERVIS sp. z o.o. logoFlowcrete Polska Sp. z o.o. logoINTERBIURO logoNowy Styl Group logoBałtyckie Centrum Biznesu Sp. z o.o. logoTétris Poland logoTorus logoFabryka Mebli Biurowych MDD logoWEKTRA HOLDING Sp. z o.o. logoForbo Flooring Systems Polska logoINTER-MAR Stanisław Marzec logoMIX Biura Sp. z o.o. sp.k. logoDom-Bud M. Szaflarski Spółka Jawna logoArchicom logoArt-Deweloper Sp. z o.o. logoBusiness House logoKinnarps Polska Sp. z o.o. logoAluprof S.A. logoINTER-BUD logoVantage Development S.A. logoOlivia Business Centre logoGdańska Fundacja Przedsiębiorczości logoPorto Office A Sp. z o.o. logoVastint Poland Sp. z o.o. logoHAVRE Sp. z o.o. logoDEVCO Sp. z.o.o. logo
Kuczek-Maruta Kancelaria Radców Prawnych logo

Warsztaty Mój Start Up – Restauracja

21 marca 2015 r. odbędą się warsztaty Mój Start Up – Restauracja, podczas których w ciągu jednego dnia będzie można zdobyć praktyczną wiedzę z zakresu zakładania oraz efektywnego prowadzenia biznesu w gastronomii.

 

Warsztaty Mój Start Up – Restauracja
21 marca 2015

 

Gastronomia to jedna z najtrudniejszych gałęzi rynku, choć potrafi też przynieść wiele satysfakcji. W końcu nic tak nie cieszy oka restauratora, managera, kelnera i kucharza jak zadowoleni klienci. Podczas warsztatów organizowanych przez firmę Pure Mind, po raz kolejny zostanie przekazana bezcenna wiedza, jak stworzyć i zarządzać miejscem, które będzie połączeniem doskonałej kuchni i rentownego biznesu. W trakcie warsztatów dowiemy się, jak postępować, by podczas procesu otwierania nowej inwestycji popełnić jak najmniej błędów!

 

Podczas jednego dnia omówione zostaną takie kwestie, jak:

  • kryteria odpowiedniej lokalizacji,
  • technologia i projektowanie obiektów gastronomicznych,
  • schemat organizacyjny oraz odpowiedni program gastronomiczny,
  • przygotowywanie dedykowanej oferty i menu,
  • marketing w prowadzeniu restauracji,
  • ogłoszenia prasowe jako istotny element promocji,
  • regulamin pracy i HACCP,
  • zasady systemów motywacyjnych i lojalnościowych,
  • rekrutacja personelu,
  • metodyka szkoleniowa dla personelu,
  • właściwe ustawienie stołów.

 

Trener:

Jarosław Walczyk - kucharz z wykształcenia i zamiłowania, należy do czołówki najlepszych i najbardziej rozpoznawalnych mistrzów kulinarnych w kraju. Swoją karierę zawodową rozpoczął na morzu, gdzie pełnił funkcję Executive Chefa największego armatora linii promowych Stena Line. Po piętnastu latach zszedł na ląd i przyjął stanowisko Dyrektora Gastronomii Hotelu Nadmorskiego w Gdyni. Po czterech latach został Dyrektorem Gastronomii w Zamku Książ, a do grudnia 2008 roku był Dyrektorem Gastronomii Hotton Hotelu w Gdyni. Od 2010 roku był dyrektorem Hotelu Lisewskiego Dworu, a od 2013 - właścicielem restauracji. Od 2002 roku prowadzi firmę, która prowadzi konsultacje w zakresie modernizacji i konsultacji przy otwieraniu hoteli i restauracji. Należy do kapituły Fundacji Klubu Szefów Kuchni, która zrzesza najwybitniejszych kucharzy i w ramach jej działalności aktywnie uczestniczy we wszystkich najważniejszych wydarzeniach kulinarnych w kraju. Zasiada w jury oceniającym talenty kulinarne na festiwalach i konkursach w Polsce i poza jej granicami. W przeszłości wielokrotnie sam zdobywał wysokie noty, które wkrótce miały przyczynić się do osiągnięcia najwyższej klasy kunsztu kulinarnego.

 

Więcej informacji o warsztatach na stronie internetowej: moj-startup.pl.


0.0
Tagi:
Napisz pierwszy komentarz
Conrad duży
mantra