Park Project II

Ekologiczne gotowanie w Argonie

Argon - III etap kompleksu biurowego Alchemia
Kolejny najemca wprowadzi się do części usługowo-handlowej budynku Argon. Zdrową kuchnię zaoferuje Officyna di Vinegre.

Officyna di Vinegre dopełni ofertę gastronomiczną budynku Argon. Lokal będzie działał na powierzchni niemal 300 mkw. Jego otwarcie jest zaplanowane na początek kwietnia 2018 roku.

Officyna di Vinegre będzie stawiać na zdrowe, ekologiczne gotowanie. Lokal zaoferuje bogatą ofertę dań na cały dzień, która zostanie dostosowana przede wszystkim do potrzeb pracowników biur, uwzględniając charakter ich pracy i szybkie tempo miejskiego życia. Stawiamy na zdrową kuchnię, dobrej jakości produkty i świeże dania przygotowywane na miejscu każdego dnia. Będziemy się wsłuchiwać w głosy klientów, przede wszystkim pracowników Argonu i okolicznych biurowców dostosowując pod nich konkretną ofertę. Chcemy, aby to miejsce przyciągało i pomagało w żywieniowej części codziennego maratonu wyzwań – mówi Mariusz Zawadzki, właściciel Officyna di Vinegre.

Budynek Argon posiada bogatą ofertę usługowo-handlową. Na parterze obiektu oprócz Officyna di Vinegre będzie funkcjonować 10 innych podmiotów. Są to zarówno punkty popularnych w Polsce sieci, jak Starbucks, Gorąco Polecam Nowakowski czy Subway, jak i nowe marki np. Sugoi Sushi, Alchemia Wina, Pizza Pasta&Basta, ALEEE! Pączki na 1001 sposobów czy ENJOY food&life. Część z tych lokali już funkcjonuje, a część otworzy się w najbliższym czasie. Dopełnieniem usługowo-handlowej oferty Argonu jest placówka banku ING Bank Śląski oraz punkt handlowy sieci sklepów Żabka. Lokale gastronomiczne w budynku Argon, z których część już została uruchomiona, zdecydowanie poszerzają kulinarną ofertę nie tylko Alchemii, ale całej okolicy inwestycji. Będzie ona jeszcze rozwijana w czwartym etapie kompleksu, którego budowa już się rozpoczęła – komentuje Marcin Piątkowski, dyrektor ds. komercjalizacji w firmie Torus.

 


1.0
Tagi: Torus Alchemia
Napisz pierwszy komentarz
Interbiuro - duży
mantra